«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Viber додав нічний режим для Android і iOS: як увімкнути

Новий режим збільшить комфорт від використання месенджера в нічний час доби

Розробники Viber слідом за Facebook Messenger додала в свій додаток темну тему оформлення. Тепер кожен бажаючий може використовувати цю тему, яка при поганому освітленні знижує навантаження на очі. Втім, подібна функція буде впроваджена в нові версії Android і iOS. Viber вирішила не чекати виходу нових ОС для смартфонів, і впровадила власну функцію додатка месенджера.


Про це говорять 77 осіб
Відомості про Рекламу у Твіттері та конфіденційність
Таку можливість реалізували у версії Viber 10.2.0.3. Щоб включити темний режим, досить зайти в налаштування програми і в розділі “Теми оформлення” встановити потрібну галочку. На жаль, на відміну від Facebook Messenger, інтерфейс стане не чорним, а сірим. Втім, систему ще можуть доопрацювати, і користувачі зможуть насолоджуватися незвичайним інтерфейсом месенджера.

Тим не менш, він все одно буде приємніше для очей і трохи економить заряд батареї. Якщо бути точним, то практично на 50% економії.


Оновлене додаток вже доступно для скачування в магазинах Google Play і App Store.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати. Пише - znaj.ua

Все буде Україна