«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Вибір тільки один” – Зеленський щойно екстрено звернувся до українців

Новоспечений політик Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців

Повідомляє politeka.net.

Зокрема, шоумен напередодні другого туру президентських виборів звернувся до українців із закликом об’єднатися для спільного майбутнього і не ділитися з-за розбіжностей”.

“Це ми — ті, кого поділили на правильних і неправильних, на малоросів і вишиватників. Ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами. Але ми — це українці. На заході, сході, на півночі, півдні і в центрі”, – заявив новоспечений політик.

Крім цього, Володимир Зеленський нагадаємо, що 21 квітня українцям треба зробити вибір між минулим і майбутнім.

“І ми втомилися стояти на місці, чекаючи, поки закінчиться ця епоха. Епоха жадібності, бідності, брехні. Тому ми робимо це разом. Україномовні і російськомовні, заможні і безробітні. Ті, хто захищає Україну, і ті, кого змусили шукати щастя за кордоном. Ми різні, але такі однакові. Об’єднуватися, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один — минуле або майбутнє”, – резюмував шоумен в новому відеоролику.

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) 9 Кві 2019 в 11:12 PDT

Також раніше повідомлялося, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського обурена новим випадом з боку діючого гаранта Петра Порошенка. Радник штабу гумориста Дмитро Разумков викрив Петра Порошенка у цьому злочині. Політтехнолог на своїй сторінці в Facebook показав рекламну газету, яку роздають в метро. Її сфотографували пильні громадяни України.

На першій смузі видання зображений сам Петро Порошенко. Навпроти нього креативні творці розмістили обличчя російського президента Володимира Путіна. «21 квітня. Вибирай», — закликає сторінка.

“Це звичайно цікаво … але, або за Порошенка агітує Путін, або колеги знову порушили закон»”, – написав Дмитро Разумков.
 

Все буде Україна