«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Міхеїл Саакашвілі порадив Зеленському почати своє президентство з посадки Порошенка і його оточення

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі записав відеозвернення до Володимира Зеленського, називаючи його майбутнім Президентом України. Саакашвілі акцентував увагу, що тільки посадки злодіїв і корупціонерів піднімуть економіку і стануть запорукою розвитку країни.

За словами Саакашвілі, Зеленському не потрібно чинити, як Ющенко і спускати все з рук олігархів і корупціонерів і насамперед – посадити за ґрати Порошенко і його оточення. Саакашвілі підкреслив, що якщо Зеленський дасть слабинку і не прибере Порошенка, Луценка, то його скинуть, висловивши імпічмент через більшість в Парламенті.

Пише - startko.co.ua

Коментуючи інформацію, економічний експерт Михайло Кухар зазначив, що йому особисто здалося, що це шантаж. Так розмовляють люди, збентежені тим, що з ними ще не почали переговори. Але найбільше бентежить центральна рада: приходячи до влади «зачищати опозицію». Він Зеленського закликає насамперед «посадити» «Порошенко і його оточення». Мовляв, це сподобається народу. Схоже, Саакашвілі таки розкрився перед нами як «східний Деспот», який щиро не розуміє суті демократії в сучасному світі і в сучасній політиці.

Все буде Україна