«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Петро Порошенко: Я наголошую, влада більшість прем’єрів та президентів заробляли на газі і тому в росіян ми завжди були на гачку.

Ми не можемо допустити повернення України у газову залежність від РФ!
У 2015 році, коли Путін перекрив вентиль, почала розповсюджуватися мантра про те, що Україна краде газ. За моїми директивами ми побудували систему, завдяки якій змогли раз і назавжди зняти Україну з корупційної газової голки. До того ж часу уся влада, більшість прем’єрів, більшість президентів на російському газові заробляла.


Ми були першими, хто сказав, що обійдемося без російського газу. І чотири роки ми вчили країну, як без нього жити. Завдяки моїм переговорам, знайшлися контрагенти, і сьогодні Україна має величезну кількість постачальників: купуй, де хочеш.
Ми так успішно звільнились із російської газової залежності, що вже у квітні місяці Путін зателефонував і запропонував: а чого вам не купити газ, давайте повернемося на старі умови. Але повернення не буде! В умовах, коли газ використовується як інструмент політичного тиску, коли продовжується військова агресія і кожен день ідуть обстріли, гинуть люди. Повернення у залежність від російського газу не можна допустити!

Все буде Україна