«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Пропагандистка “Россия 1” Скабєєва прилетіла до Британії у справі Скрипаля. Але її чекав “сюрприз” від британців.

Ведучу на одному з путінських телеканалів, пропагандистку Ольгу Скабєєву вигнали в Британії з готелю, в якому зупинялися російські ГРУшники Олександр Петров і Руслан Боширов.

Фрагмент передачі на росТВ, присвяченій цим двом підозрюваним в отруєнні екс-розвідника Сергія Скрипаля, опубліковано на сторінці BadRussian в Twitter. Скабєєва намагається без дозволу попасти в номер, де зупинялися російські ГРУшники, на що співробітники готелю їй кажуть: “Ви не можете тут знімати без спецдозволу. Це приватна власність”.

При цьому пропагандистка маніпулює фактами, заявляючи, що її не пускають нібито через її російський паспорт.

“Ось саме так робляться репортажі:” Це приватна власність, знімати заборонено законом”.

Відповідь:” Тобто єдина причина по якій не можна знімати – це наявність російського паспорта? “. Триндець!”, Якого х@я її взагалі в Англію пускають?”, “Позорище, брехня як спосіб життя”, “Росія-1 перебрехали справжні слова адміністратора готелю:” Це не має ніякого відношення до Росії” після того, як ця пропагандистка сказала, що її не можуть пустити тільки тому, що у неї російський паспорт. На відео його слова перевели як “вам слід говорити правду”!”, – пишуть коментатори.

Джерело

 

 

Все буде Україна