«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. "Рятують людей! Як ми російськомовних. 100 тисяч паспортів!" На Кремль ТБ заступились за Угорщину через скандал із паспортами українцям

Російські пропагандисти заходилися захищати Угорщину, яка спричинила скандал видачею паспортів громадянам України на Закарпатті

Так, рупори Кремля почали активно просувати тези про те, що це нібито є жестом доброї волі з боку Будапешта заради порятунку українського народу. Відповідну риторику озвучили ведучі програми “60 хвилин” на телеканалі “Росія 1”.

“Угорське консульство, чули про таке? Там масово почали видавати, масово, паспорти угорські! Тому що люди від вас тікають від страху, з переляку”, – їдко висловилася пропагандистка Ольга Скабеєва, звертаючись до українських гостей ефіру.

Однак, якщо вона намагалася просувати в публіку страхітливу риторику про масову втечу людей з України, то її співведучий Євген Попов не впустив можливості натякнути, що Угорщині слід взяти приклад із Росії і почати повноцінну окупацію чужої держави.

“Ми угорців розуміємо, рятують людей, як ми врятували російськомовних і росіян. 100 тисяч паспортів!” – сказав він, виправдовуючи агресивне втручання у справи незалежної держави.

Джерело

 

Все буде Україна