«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Розгніваний український народ зібрався під генеральною прокуратурою і скандує: "Відкривай!". Вимагає, щоб Луценко...

Розгніваний український народ зібрався під генеральною прокуратурою і скандує: “Відкривай!”. Вимагає, щоб Луценко вийшов і пояснив, чому набрав агентів фсб на роботу, які здають наших союзників нашим ворогам.

До речі, першими на захист ТимураТомгоєва постали націоналісти. Російськомовні стоять пліч-о-пліч. Якщо вам і надалі брехатимуть, що націоналісти- це фашисти, які знищать усіх російськомовних, згадайте цей мітинг. Націоналісти знищують ворогів України, навіть україномовних, і захищають усіх, хто за Україну.

Нас запшикали газом. Жесть. Стоїмо. Хлопці погепали у двері.

Розмовляємо. Коли це приходить ланцюжок Беркуту і стають між нами та Генпрокуратурою.

Кажу на Беркут:

– Бідні хлопчики, таку паршиву роботу мають. Пригнали сюди. Бідні хлопчики витягли пшикалки і давай нас травити …

Нагадаємо, біженець з Інгушетії Тимур Тумгоєв, якого 12 вересня екстрадували з України на запит правоохоронних органів Росії, служив на Донбасі в лавах “Української добровольчої армії”. Про це газеті “Факти” розповів командир батальйону імені Шейха Мансура Муслім Чеберлоєвський. За його словами, коли Тумгоєв прилетів в Україну у 2016 році, то відразу розповів українським силовикам, що хоче допомагати батальйону, і не відмовився від намірів, коли його затримали в межах розгляду справи про екстрадицію.

12 вересня Тумгоєва вивезли на кордон із РФ і передали російським силовикам.

Джерело

 

Все буде Україна