«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. ” Що з нами роблять ? Обурливо, прикро і боляче” : Cевастопольці у відчаї від теперішньої влади….

Севастопольські ватники записали чергову чолобитну з благаннями дозволити їм купатися в Херсонесі. Вата хоче, щоб було як “при Українi”, але під сріколором, а так не буває. Жеріть, тварі: “Живу тут все своє життя, зросла на цих Херсонеських каменях. Все життя ми тут ходили, купалися, оздоравливали себе і спілкувалися. Раптом прийшли часи, коли нас не стали допускати до моря! Ще стародавні греки сюди прийшли, щоб користуватися його (прим – Криму) благами “,” Дітей вони не пускають! Наші пацани там виросли!

Там їх пуповина! Там їх дитинство! І наші пацани за це ще життя віддаватимуть! “,” Скільки радості у наших оцих людей, пенсіонерів! Вони що, можуть в Домінікани поїхати? На Мальдіви? Так навіть в Ласпі і Батіліман їм уже все відрізали! І Форос переколбасілі! Куди людям діватися ?! Їх зігнали на цей Сонячний (пляж), в пандемію, яблуку ніде впасти! Вони там хворіють! “,” Підписів зібрали вже близько тисячі, і люди підходять, запитують, де можна підписати ще “,” Не можна! Не можна! Не можна! Ми просимо, ось при Україні, як би там не було, Україна нам дозволила. Ми просимо про нас подбати!

Нас не чують! Нам конкретно нічого не відповідають! “,” Ми плачемо за волоссям тут, а нам вже рубають голову! Ось у мене особисто таке відчуття! “,” Це що, нормально? Це що за ставлення до людей, до севастопольців ?! Обурливо і прикро, і боляче, що ось так з нами роблять! “,” Хотіли пройти, навіть не до моря, просто пройти за огорожу. До нас підійшли троє охоронців по периметру, що не ступати за паркан ні кроку. І ось вони стояли! Це справжнісінька зона! Ідеш – одні охоронці! Ми просимо адміністрацію дозволити нам купатися з 6 ранку до пів на дев’яту “,” Для них ми не існуємо!

Ось за парканом нас немає! Вони просто забили на нас, грубо кажучи! Люди, які зараз прийшли, для них – це бізнес, вони на цьому роблять гроші, ось і все. Прикривають своє злодійство молитвою, патріотизмом, і нас вчать патріотизму “,” Ви забрали у нас найцінніше, найдорожче, все, що у нас в житті залишилося! “

P.S. Еще одно скулежное сообщение ватоголовой из последнего пункта дайджеста вынесу в постскриптум: “Это участники русской весны! Это дети Севастополя! Почему родная гавань так над ними издевается!? Не подпускает, отторгает от родных берегов! Это как понимать?! Слов нет! Дойти до такого унижения, что люди должны собирать подписи!”.

Обозреватель

Все буде Україна