«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Твоя поведінка, коли ти ллєш бруд на Україну на Кремль ТВ, а потім приходить СБУ з обшуками до тебе додому

Юрист Олена Бережна, мати загиблої екс-нардепа від Партії регіонів Ірини Бережної, потрапила в лікарню після обшуків СБУ в її квартирі. Про це 6 листопада повідомила “Страна” з місця події.

Медики винесли її з квартири на ношах.

“Вони переступали через мене, наступали на волосся, проводили обшук, про який я уявлення не мала”, – розповіла Бережна.

Жінка додала, що правоохоронці вилучили її банківські картки, відеокамеру і телефон.

Раніше юрист і колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька повідомила виданню “ГОРДОН“, що обшуки проходять в офісному приміщенні, яке належить їй. Кільчицька додала, що, на її думку, співробітники спецслужб шукають докази сепаратистської діяльності матері Бережної. “Вони вважають, що Олена Бережна – мама загиблої Ірини Бережної, яка була моєю подругою, – займається тут сепаратистською діяльністю. Мама Бережної позивається у віденському суді за права на дитину Ірини. У цьому офісі вона складає і надсилає до суду заяви, переклади документів тощо. Але СБУ вважає, що це її офіс, що тут є зброя, антиукраїнська література та інструкції щодо зміни державного ладу України”, – зазначила юрист.

Вона не відкидає, що обшук ініціював бізнесмен Борис Фуксман, який є батьком дитини Бережної.

В СБУ підтвердили факт обшуків. Ірина Бережна була депутатом Верховної Ради VI і VII скликань. 5 серпня 2017 року вона загинула у ДТП у Хорватії. Її дочка Даніелла не постраждала. Кілька днів потому бізнесмен Борис Фуксман зізнався, що є батьком дитини Бережної.

Джерело

Все буде Україна