«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Водій немов "вибухнув": 23.07, близько 10:10, після нічної зміни у маршрутний автобус сів інспектор патрульної поліції України

Під Києвом водій приміської маршрутки №805 побив правоохоронця за те, що той вказав йому на порушення ПДР.

Цей рейс курсує від залізничного вокзалу у Києві до м .Вишневе. На одній із зупинок в автобус у цивільному одязі сів інспектор патрульної поліції на ім’я Ігор, який і помітив грубі порушення водія, повідомили у групі “Київ Оперативний” у Facebook.

Після того, як маршрутник пролетів на червоний сигнал світлофора, поліцейський підсів до нього і попросив назвати держномер автобуса. Однак ні фірми-перевізника, ні номерні знаки водій не озвучив.

“Тоді Ігор назвався, показав посвідчення поліцейського і попросив ще раз назвати номер. Водій немов “вибухнув” – почав нецензурно лаяти правоохоронця, говорити, що він ніхто”, – пояснили у групі.

Після цього водій навмисно проїхав потрібну Ігорю зупинку і повіз його до кінцевої станції. Він не відкривав пасажирські двері, щоб чоловік не міг вийти, а потім напав на нього.

“Почав кликати своїх колег на допомогу. Відразу прибіг його дружбан, і вони вже вдвох почали бити Ігоря. Через кілька секунд “помічник” вже задував копа сльозогінним газом”, – розповіли очевидці.

Крім цього, водії почали дзвонити невідомим особам і заявили Ігорю, що “він більше не працює” і “цей маршрут тримають такі люди, що йому і не снилося”.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/551125508616873/?t=0

Джерело

Все буде Україна