«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Володимир Зеленський про тарифи на комунальні послуги.

Представник президента в Кабміні і експерт з енергетики Андрій Герус: “Зеленський безпосередньо ніде не обіцяв зниження тарифів, хоча ми всі розуміємо, і він розуміє, що це є проблемою”. А про що ж тоді говорить Президент у цьому відео?

За матеріалами Телеканал “Прямий”

Президент України Володимир Зеленський під час передвиборної кампанії не давав прямої обіцянки про зниження тарифів на газ і електроенергію для населення.

Про це заявив в інтерв’ю “Bihus info” представник президента в Кабміні і експерт з енергетики Андрій Герус.

“Зеленський безпосередньо ніде не обіцяв зниження тарифів, хоча ми всі розуміємо, і він розуміє, що це є проблемою. Якщо подивитися, що саме говорив Зеленський в ролику про тарифи, то там він заявляв про необхідність збільшення видобутку газу, інвестування та розвиток експорту, тоді ціна на газ в нашій країні впаде на 20-30%, а може і більше “, – сказав Герус.

Герус відмовився давати прогноз, коли тарифи можуть бути знижені.

“Зеленський жартував про тарифи, що вони високі. Зеленський жартував про Роттердам +, що це не справедливо, що це корупційна формула. Але прямих обіцянок він не давав. Звичайно, люди десь в напівнатяках хочуть бачити те, що вони хочуть бачити” , – додав експерт.

Під час передвиборної кампанії Зеленський говорив про “проблеми, яка дуже сильно хвилює народ України”: “Дам підказку: на” т “починається, на повний капець закінчується – тарифи на комуналку”.

Все буде Україна