«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Заява Насірова викликала фурор в мережі

У Львові відбувся благодійний віденський бал. Захід відбувся у вишуканому заміському готелі, який належить родині Кривецьких.

На балу був екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров без браслета, з дружиною Катериною і тестем-забудовником-мільйонером. У інтерв’ю програмі “Світське життя” Насіров заявив, що йде у президенти. На питання, скільки готовий витратити на президентську кампанію, Насіров відповів: “30-40-50 мільйонів”.

Екс-керівник українських фіскалів вважає, що у нього є всі шанси обійняти цю посаду.

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман

Насіров, для якого суд скасував зобов’язання носити електронний браслет, йде у президенти. Насіров разом з дружиною відвідав Віденський бал у Львові, але, за його словами, перед тим, як поїхати туди, йому потрібно було взяти дозвіл на це.

Після суду над ним, екс-керівник українських фіскалів вирішив “стати публічною людиною”.

“Немає що приховувати, в мене і до того не було, що приховувати, а тепер так точно”, – зазначив колишній нардеп.

Насіров розповів, що він багато років працював на високопосадових комерційних посадах, і за цей час він заробив достатньо багато грошей.

“На ці гроші я міг жити і в той час, коли я працював народним депутатом, і на посаді голови Державної фіскальної служби України. Бо, коли я був народним депутатом, то отримав десь чотири з половиною тисячі гривень. Коли я був головою Державної фіскальної служби, мені повинні були платити десь дванадцять тисяч гривень”, – сказав екс-очільник ДФС.

Він додав, що цих запасів вистачає й “досі тримати себе на плаву”. Також Насіров зазначив, що останні півроку він займається публічною і політичною діяльністю. І на цьому він зупинятися не збирається. Крім того, Насіров заявив, що він йде в президенти.

“Моя кандидатура буде одною з кандидатур на пост Президента України”, – зазначив екс-голова фіскалів.

Насіров налаштований рішуче і він впевнений, що у нього є всі шанси обійняти цю посаду.

Нагадаємо, 31 січня Кабмін звільнив очільника Державної фіскальної служби Насірова. Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що вніс до Кабміну відповідне подання.

САП звинувачує Насірова у зловживанні службовим становищем, що призвело до збитків у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках “газової справи”, безпідставно надавав низці підприємств можливість податкових зобов’язань на виплат.

Джерело

Все буде Україна