«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. "Зараз двері моєї квартири виламують працівники СБУ!" В Києві у одіозної сепаратистки проводять обшуки.

У вівторок, 6 листопада, силовики проводять обшуки в квартирах екс-заступниці мера Києва Ірени Кільчицької та Олени Бережної, матері загиблого колишнього депутата Верховної Ради Ірини Бережної.

Про це повідомляє “112 Україна”. Так, правоохоронці зайняті пошуком доказів сепаратистської діяльності зазначених осіб. При цьому, сама Бережна підтвердила факт присутності співробітників СБУ під дверима власної квартири.

“Зараз двері моєї квартири виламують працівники СБУ, вони також проводять обшуки у всіх, хто брав участь у підготовці сьогоднішнього мітингу біля пам’ятника легендарного полководця – генерала Миколи Ватутіна”, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Судячи з відео, виламати двері квартири Бережний прибулим на підмогу рятувальників поки не вдається. Крім того, в обшуках у своїй квартирі підтвердила і Ірена Кільчицька.

“Цей офіс використовується тільки для дітей. Я зняла його під час Революції гідності, тому що він знаходиться біля самої школи. Щоб у разі небезпеки можна було швидко забрати дітей. Я в цьому офісі майже не буваю. Секретарі тут займаються розкладом дітей. Ніякої бізнес тут не ведеться. Сьогодні вранці СБУ ввалилася в офіс. П’ятеро людей проводять обшук. Вони нікого не впускають і не випускають “, – розповіла Кільчицька.

Джерело

Все буде Україна