«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відомий мандрівник і телеведучий розповів, як ледь не загинув у Бразилії

Про перші враження в своєму Facebook поділився автор проекту Дмитро Комаров

передають Патріоти України.

Найбільше пам’ятними епізодами Комаров називає зустріч з ватажком банди і поїздку на водоспади Ігуасу (за його словами, поблизу вони вражають не менше, ніж Еверест), де мандрівник міг попрощатися з життям, адже на 25 секунд опинився в вируючій, як центрифуга, воді.

«Тогда я успел подумать о том, что сейчас, возможно, произойдет самое страшное, что может случиться. Успел отчаянно спросить себя, что же ты натворил? Это нельзя назвать страхом в чистом виде, но это были ощущения, ни с чем не сравнимые. Я не хочу испытать их снова и никому такого не желаю. Я благодарен водопадам Игуасу за то, что отпустили и все-таки вытолкнули меня и Сашу поверхность», — описав свої відчуття Дмитро.


"Няша" Поклонська відзначилася черговою "гучною" заявою. Цього разу про Донбас (відео)
Він також анонсував показ нових епізодів — з важкодоступної Амазонії, де українці вперше зустрілися з жителями місцевого племені, а також з карнавалу, в якому Діма і Олександр взяли безпосередню участь — як … танцюристи, члени компанди школи Viradouro, разом з якою взяли срібло карнавалу в Ріо де Жанейро 2019.

«Самое интересное впереди. Спасибо, Бразилия! Спасибо каждому из вас, за то, что вы с нами! Сезон продолжается!», — заінтригував мандрівник.

Все буде Україна