«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Вийдіть на трибуну і покайтеся”: Гройсман накинувся на Тимошенко у прямому ефірі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман жорстко розкритикував лідера “Батьківщини” на ток-шоу “Свобода слова” на телеканалі ICTV.

Тимошенко і Гройсман посварилися в ефірі ток-шоу через економічні питання. Лідер “Батьківщини” розкритикувала прем’єр-міністра за “погану” децентралізацію, низькі показники економічного зростання та інше. Гройсман “розгромив” всі аргументи Тимошенко. 

Він поцікавився, якого економічного зростання вдалося досягти Тимошенко за 2 роки свого прем’єрства. Вона не відповіла, але спробувала виправдатися, що потрапила на період світової економічної кризи. “А моє (прем’єрство – ред.) На війну попало”, – влучно відповів глава уряду, – “Кучма передав вам країну, коли ви вперше стали міністром, з ростом ВВП в 12,5% … І все те, що ми отримали в 2014 році, на мою думку, заслуга двох прем’єр-міністрів – Тимошенко і Азарова.

Саме ви створили держборг на 53 мільярди доларів, і ми сьогодні 417 млрд гривень віддаємо на ті борги, які ви накопичили! І це величезна трагедія для українського суспільства. Юлія Володимирівна, вийдіть на трибуну і покайтеся! Хоч раз в житті …. у той час, коли ви кричали, що вс пропало, польська економіка росла на 2%, а ви падали на 20% “. Юлія Тимошенко старанно намагалася перевести тему на іншу менш для неї неприємну, але прем’єр-міністр не дав їй це зробити. У підсумку все неспроможні аргументи лідера “Батьківщини” були розгромлені.

prefiksblog.co.ua

Все буде Україна