«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Військові з Росії попали в засідку, як результат 35 двохсотих. Загін “Русіч” знищено

Таємна російська ПВК “Вагнер” несе серйозні втрати. Велике число російських найманців були вбиті і поранені при авіанальоті. Мова про як мінімум 35 “двохсотих”. Кремль ретельно замовчує інформацію.

Першим про надзвичайну подію з “Вагнером” в Лівії повідомило видання “Медуза” з посиланням відразу на 4 поінформованих джерел в ПВК. За даними видання, “вагнеровці” воюють на боці Халіфа Хафтара. Вони з’явилися на передовій в кінці вересня 2019 року і відразу ж почали нести серйозні втрати. Одна з найсерйозніших “заварушєк” трапилася 3 жовтня. Загін “Вагнера”, який, за задумом Хафтара, повинен був стати “штурмовим кулаком” для захоплення Тріполі, потрапив в засідку.

Росіян накрило авіанальотом, в ході якого були ліквідовані більше 30 військових РФ. Джерела запевняють, що противники точно знали, куди бити. Був явний “злив” інформації і росіянам красномовно дали зрозуміти, щоб не сунулися. Всього відомо вже про загибель 35 найманців РФ в Лівії. Серед загиблих є і ті, хто раніше орудували на Донбасі, вбиваючи українців. Йдеться, зокрема, про охоронця ліквідованого “міністра оборони” “ЛНР” Бєднова “Бетмена” – Гната Боричевого, а також розвідника Артеме Невьянцеве на прізвисько “Халк”, який є в базі “миротворця”.

Відомо, що в ході авіанальоту отримав важке поранення командир одного із загонів “Вагнера” ​​на прізвисько Ратибор. Його екстрено переправили до Росії. Зараз за життя найманця борються лікарі в Санкт-Петербурзі. Ратибор – це такий собі Олександр Кузнєцов. У 2016 році він “засвітився” в Кремлі на прийомі у президента РФ Володимира Путіна. Є відомості, що в бою, в якому поранили Ратибора, загинули і бойовики диверсійного загону “Русич”. Це угрупування добре відомае українцям – його бойовики орудували на Донбасі. Тіла ліквідованих в Лівії найманців вже таємно по одному перевозять до Росії. Військове керівництво РФ ретельно замовчує інформацію про те, що сталося. Варто відзначити, що фельдмаршал Хафтар пообіцяв Кремлю “нафту, залізні дороги і автомобільні траси”, якщо той допоможе йому захопити владу в Лівії. Саме така ціна крові російських найманців.

За матеріалами Діалог

Все буде Україна