«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Вилітаю негайно!”: Барна купився на провокацію журналістів, які запропонували від імені Кононенко, проголосувати за 80 тисяч доларів.

Народний депутат від БПП Олег Барна готовий був покинути економічний форум в Польщі і негайно прилетіти на голосування у Верховній Раді за 80 тис. Доларів, які йому запропонували журналісти від імені довіреної особи президента Петра Порошенка – Ігоря Кононенко.

Як повідомляє Zahid.net, від імені Кононенко журналісти програми “Гроші” розіслали деяким депутатам президентської фракції в парламенті повідомлення про необхідність підтримки законопроекту 5395-д у другому читанні. За голос пообіцяли 50 тис. Лоллар США.

Крім того, журналіст оприлюднив скрін сайту електронної реєстрації депутатів Верховної Ради, який вказує на те, що депутат таки повернувся з Польщі по «вимогу» і брав участь в засіданні ВРУ.

Сам депутат Олег Барна вже відреагував на сюжет каналу 24, та написав у своєму фейсбук наступне:

“Справжнім журналістом ви, продавши професійну честь і кинувши під ноги людську гідність, вже ніколи не станете.

А на звання жовтомордика ви вже здали іспит. Чекаю професійної оцінки від справжніх журналістів. Коломойського жовтомордик вже почав називати мене фашистом.А усім решту ще б порадив ПОДУМАТИ, чому в переписі я його обманював з квитками, з вилітом з Польщі, що вже у Києві, мене ще до тепер не “купили” за продаж землі, за партійну систему виборів, за зняття В. Наливайченка з СБУ, за приватизацію спиртової галузі, за гендерної рівність, за ЛГБД рівність … інші умови коаліційної угоди? Може жовтомордик і на цьому попробує мене купити, але без кодування типу 50К, а в лоб, щоб було усім і мені зрозуміло без його пояснень і дописів?”

 

Джерело

Все буде Україна