«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Він вже зізнався: Опубліковано фото затриманого кaтa 11-річної дівчинки Даші, чиє тiлo знайшли під Одесою

Активісти пошукової групи “Маяк” опублікували фото підозрюваного у вбивстві 11-річної дівчинки, чиє тіло знайшли у вигрібній ямі одного з будинків села Іванівка.

Раніше повідомлялось, що журналісти назвали ім’я головного підозрюваного, яким виявився 22-річний Микола Тарасов, а також про те, що затриманий підозрюваний у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко зізнався правоохоронцям у скоєнні ним страшному злочині.

Дитину знайшли у дворі, біля якого вимкнувся її телефон. У цьому ж місці втрачали слід собаки.

Злочинець кинув тіло у вигрібну яму надвірного туалету. Місцеві видання повідомляють, що пошукова група заходила в цей двір в перший же день: її привели туди службові собаки. Однак тоді пошукачі не приділили цьому місцю належної уваги.

За словами затриманого, він спочатку душив 11-річну дівчинку в коридорі, після чого роздягнув і кинув тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

“Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, яка дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи. За ці дні була пророблена колосальна робота, по крупицях збирали інформацію”, – заявив глава Нацполіціі В’ячеслав Аброськін.

Джерело

 

Все буде Україна