«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Він завжди був, мов кремень”: Сьогодні Полтава прощалась з Дмитром.(фото)

У середу, 23 жовтня, у Свято-Успенському кафедральному соборі Православної церкви України відбулося прощання з ветераном АТО, добровольцем батальйону «Донбас».

Воїна не стало 21 жовтня, коли під час тренування у нього відірвався тромб. Друг дитинства Андрій Орлов з яким навчалися у школі, а потім проходили разом військову службу, згадує Дмитра як позитивну та завжди усміхнену людину:

«Він завжди був, як то кажуть, мов кремень. Він був у всіх компаніях прикладом для наслідування. Всі на нього рівнялися. Постійно, навіть коли йому було погано – він посміхався. З його вигляду ніколи не можна було зрозуміти, що сталося, адже він завжди посміхався. Якщо переглянути світлини у його профілях, завжди усміхнений».

Як уже писав ЗМІСТ, він пішов добровольцем у батальйон спецпризначення «Донбас» у 2015 році, й протягом трьох років захищав територіальну цілісність та незалежність України. У червні 2016 року потрапив під обстріл у районі Новотроїцького Волноваського району, отримав численні поранення грудної клітини та правої ноги.

У Дмитра Фесенка залишилася дружина та двоє дітей. Попрощатися з бійцем прийшло близько 200 військових, рідних, близьких і містян. Поховають його на Алеї Героїв у Полтаві.


Підтримати родину героя можна коштами. Карти Приватбанку 5168742706228040 (дружина Вікторія Фесенко).

Все буде Україна