«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

VIP-номер, алкоголь і 100 євро на їжу: райдер Насті Каменських потрапив у ЗМІ

У райдері української співачки Насті Каменських (NK) прописано чимало вимог, серед яких перельоти бізнес-класом або переміщення у комфортабельних автобусах та авто представницького класу. Співачка оцінює свої добові у 100 євро (понад 3 тис. гривень), а у гримерці в неї мають бути алкоголь, енергетики, свіжі овочі та фрукти.

Фотографії райдера знаменитості опинилися в розпорядженні видання "Телеграф". Виявилося, що співачку на її виступи супроводжує щонайменше 14 осіб: шість музикантів, чотири танцівниці балету, тур-менеджер, асистент, звукорежисер і художник зі світла.

Усім їм необхідно надати належні умови, хоча й скромніші, ніж самій Каменських.

На чому їздить Каменських та її команда
Артистка за можливості дістається найближчого населеного пункту, де заплановано концерт, літаком. Вона повинна летіти бізнес-класом, а її підлеглі – економ. В аеропорту Каменських користується виключно VIP-залами.

Якщо їхати доведеться автобусом, то він повинен бути класом не нижче від Mercedes-Benz Sprinter й обладнаний кондиціонером, баром, TV і DVD.

Автобус класу типу Neoplan і вище потрібний при поїздках від 200 км. У такому транспорті обов'язково має бути, окрім попередніх вимог, ще й туалет. Також для відпочинку колективу знадобляться матраци, подушки, ковдри, постільна білизна, напої та продукти, у тому числі – фрукти.

У місті, де проходитиме виступ, Каменських хоче пересуватися на автомобілі з особистим водієм. Під час поїздки останній не повинен курити чи розмовляти телефоном. Де живе Настя Каменських під час гастролей Організатори повинні забронювати для NK та її команди номери в п'ятизірковому готелі. Для зірки – класу люкс, а для її співробітників – одномісні стандартні. У готелі має бути спортзал.

Для артистки необхідно надати телефон із міжміським і міжнародним зв'язком, фрукти, негазовану воду, чай і каву. Обов'язкова умова – наявність у номерах гарячої та холодної води. Що в райдері NK з їжі та напоїв Усі співробітники Каменських і вона сама повинні харчуватися тричі на день (сніданок, обід за дві години до виступу, вечеря після роботи).

Меню потрібно заздалегідь узгодити або ж просто видати команді гроші на харчування (100 євро артистці та по 50 євро іншим учасникам команди). У приміщенні, де відбудеться концерт, Каменських знадобляться дві гримерки, що охороняються та які можуть закриватися на замок. Там на зірку повинні чекати: мінеральна вода певних марок (без газу), енергетики Red Bull, газована солодка вода Coca-Cola, різні сухофрукти, горішки, мед, чай, кава, мигдальне молоко. Крім того, у гримерках мають бути ігристе вино Prosecco, вино Riesling; віскі (Jameson, Jack Daniel`s, Tenjaku), м'ясна, сирна й рибна нарізки, овочі та фрукти, гарячі закуски, фруктова жуйка.

Серед інших предметів, які можуть знадобитися поп-виконавиці: серветки, свіжі махрові рушники для обличчя, електрочайник, чорний маркер і листи формату А4, відпарювач. Крім того, у документі зазначено: якщо домовленостей не буде дотримано, артистка залишає за собою право скасувати концерт.

Коротко про знаменитість: Настя Каменських (у сольній кар'єрі відома як NK) – 34-річна співачка, актриса, ведуча та суддя кількох телевізійних проєктів, серед яких "Х-Фактор" (СТБ), "Маска" (канал "Україна") та інші.

Все буде Україна