«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Вірю у Путіна і Росію'': екс-нардеп-утікач вибухнув гучними погрозами Україні

Колишній народний депутат України Ігор Марков, який втік у Москву, фактично зізнався у любові до країни-агресора Росії та її президента Володимира Путіна. Крім того, він самовпевнено заявив, що російські окупанти найближчим часом нібито увійдуть в Україну і влаштують там бійню для захисту прихожан УПЦ МП.

Свою нахабну промову зрадник озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" .

Проросійський спіч колаборанта почався із його радості з приводу тимчасової окупації Криму Росією. Так, Марков заявив, що в цьому питанні його рідна країна ніколи не знайде компроміс із агресором, оскільки анексія острова є гострою проблемою тільки для "націоналістичної частини України", тоді як для Росії захоплена територія — закрита тема.

Після такого цинічного висловлювання до екс-нардепа-втікача звернувся український політолог Василь Вакаров, який запитав у опонента, яке громадянство він має, якщо настільки легко міркує про окупацію частини України.

"Я — громадянин України і Росії. У мене два громадянства. А що ти думав, я почну відмовлятися? І ще раз подякую російській владі за те, що мені та моїм дітям надали громадянство. Ось багато хто говорить, що ми втекли. Та нікуди я не тікав! У мене були варіанти: стати зрадником, виїхати (у мене є гроші, я міг купити громадянство будь-якої невеликої країни) і приїхати в Росію, займатися тим, чим я займався. Вважаю, у кожного чоловіка повинні бути переконання, інакше це була б тварина. Якби це була єльцинська Росія, я б, напевно, не жив із нацистами і поїхав на Кіпр, у Чорногорію — безліч країн. Але я вірю в Росію, яка відроджується, і в її лідера! І я хочу повернути свою територію, це мої переконання, так!" — зухвало відповів йому Марков.

Розпаливши себе своєю ж промовою, колаборант перемкнувся на тему створення в Україні автокефальної церкви, і перейшов на публічні погрози на адресу зраджених співвітчизників. Зокрема, він зазначив, що Росія та її поплічники серед українських перебіжчиків із нетерпінням чекають приводу рушити в Україну для "захисту православних".

"Дайте нам, с*ка, тільки привід, із церквою! Ось дайте нам привід уже! Всі, хто туди зайдуть, питання тільки в одному: як сприйме світова спільнота — або миротворцями, або окупантами. Але нас назвуть в будь-якому випадку, ким би ми там не були, окупантами. По-іншому питання вирішитися в Україні не зможе. Ви ці 20 парафій, які Варфоломію пообіцяли, ви у кого їх забрати збираєтеся? У Філарета? Ні! Ви хочете у нас забрати! Ви хочете наші храми передати розкольникам, ви хочете наші лаври забрати! Ось тільки дайте привід — і кров'ю харкнете! Ось це вам точно обіцяю!" — істерично підсумував свою неадекватну промову Марков.

Джерело

Все буде Україна