«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Віталій Кличко: “Друзі! Це дійсно важливо. Хочу звернутися до вас як громадянин України, як мер столиці. Усі, хто підуть голосувати, зроблять вільний вибір на демократичних президенських виборах…” від

Кличко прохав українців на виборах показати, що вони свідомі громадяни і цивілізована нація Під час другого туру виборів президента України, що відбудеться 21 квітня, українці повинні продемонструвати, що вони свідомі громадяни і цивілізована нація. Про це мер Києва Віталій Кличко сказав у відеозверненні.

“Друзі! Хочу звернутися до вас як громадянин України, як мер столиці. Усі, хто підуть голосувати, зроблять вільний вибір на демократичних президенських виборах. І другий їх тур має відбутися так само спокійно, законно, без маніпуляцій і фальсифікацій. Це дуже важливо – забезпечити прозорість, законність, порядок”, – зазначив Кличко.

За словами мера Києва, до виборів арезидента України, без перебільшення, прикута увага всього світу. Відтак, українці не повинні піддаватися на можливі провокації.

“Ми, українці, повинні продемонструвати, що ми – свідомі громадяни та цивілізована нація. Ми не повинні піддаватися на провокації і виявляти зайвих емоцій. Адже кожен з нас обирає майбутнє нашої держави”, – наголосив Віталій Кличко.

Пише - rbc.ua

Все буде Україна