«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Влада не підтвердила автентичність розмови Порошенка та Путіна

Майже два тижні минуло після оприлюднення Деркачем запису, на якому начебто президент України Петро Порошенко вітав президента Росії Володимира Путіна із днем Росії 30 квітня 2015 року.

жму руку Петро Порошенко

 

Зазначена розмова викликала масове обурення серед українців, оскільки на ній Петро Порошенко дуже люб'язно спілкувався із Путіним, якщо цей запис не сфабриковано.

Після скандалу пропорошенківські сили почали активно закидати, що Деркач працю на росію, що запис можна було підробити і взагалі, подібні речі - це справа рук Кремля. В свою чергу Кремль в особі прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова чомусь спростував факт розмови, хоча в інтересах "гри" Росії було б логічніше підтвердити факт розмови, саме  ж для того "російський агент" Деркач і поширював запис.

В той же час кожна розмова Президента України із іншими президентами, прем'єр-міністрами в обов'язковому порядку записується протокольною службою. Віднайти навіть давній запис не складає проблеми. Разом із бюрократичною тяганиною справа займає 2-4 дні, а якщо це справа державного значення, - то ще менше.

На даний час ані спростування ані підтвердження запису від українських спецслцжб чи Офісу президента не пролунало.

Ситуація виглядає абсурдною: ГПУ порушила на Порошенка 21 кримінальне провадження і тягає його за любим приводом, навіть за Томос, що абсолютно безглуздо. В той же час, якщо розмова Путіна та Порошенка таки відбулась і запис справжній - це фактична зрада державних інтересів - закінчений склад злочину на руках.

Чому тоді офіс Зеленського мовчить? Напевно, тому чому і відкрито 21 а не 1 кримінальне провадження, тому що на даний час топ чиновників призначають із сфри впливу Порошенка (а  нього в команді було і є багато колишніх регіоналів) - справи із посадкою це все лише гра на публіку, так саме як міжособистісна ворожнеча. Україною вже тридцять років правлять одні і ті ж люди,

Як наслідок - Зеленський нагороджує Кравчука як великого державотворця, Порошенко всунув Кучму та Медведчука у Мінський процес - а це перші зрадники українських інтересів, які після отримання незалежності поступово інтегрували Україну в Росію. Саме при Кучмі та Кравчуку в спецслужби та парламент повтаскувались прибічники Росії, чи н Кучма привів Януковича до президентства (правда не з першого разу).. І саме тобу трусливий Зеленський, який із сорока автомобілями охорони та супроводу приїздив на хмельниччину зараз відпочиває в 30-ти кілометрах від окупованого Криму практично без охорони!

А тепер подивіться на Польщу - до Анжея Дуди зателефонували пранкери та виклали запис в інтернет. Вони пропонували забрати в України Львів. Офісу Дуди вистачило 3 дні щоб підтвердити факт розмови та справжність запису. Три дні

Все буде Україна