«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Водій тролейбусу відмовився зупинитися, щоб врятувати непритомного чоловіка в салоні

12 квітня в Сумах співробітники міського транспорту не хотіли зупиняти тролейбус і викликати швидку для пасажира, який знепритомнів у салоні, щоб не збитися з графіка!

Про це повідомив в Facebook місцевий житель Микола Могильов:

«Кондуктор ходить, переступає, пасажири мирно їдуть[...] На зауваження пасажирів кондуктор не реагує, точніше реагує, але ось фраза дослівно: «А шо я зроблю! Доїдемо до кінцевої – висаджу!». На питання: «Де сів чоловік?» - відповіді немає, ніхто не знає. Намагаємося кондуктору втовкмачити: «А раптом він не п'яний, а раптом інсульт!». Жодної реакції! Кажу: «А якщо помре в салоні! Ви ж відповідаєте за людей!». І знову: «А шо я зроблю?!». Помацав пульс... є... Вже слава Богу! Посадили чоловіка на сидіння. Він у непритомному стані. Почали просити зупинити тролейбус і викликати швидку. Відповідь: «Ні, ми ж з графіка вийдемо!».

Могильов розповів, що пасажири викликали "швидку", лікарі якої просили зупинити тролейбус, "оскільки ганятися по місту ніхто не буде" і пообіцяли приїхати за 5 хвилин. Після чого водій, «проходячи повз двері кинув фразу в салон, що далі не поїде маршрутом, а їде в депо, без пасажирів!».

Водночас, за словами Могильова, водій і кондуктор не робили спроб надати допомогу, - пише kr24

Все буде Україна