«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Ар’єв: Поки Сивохо бігав по антимайданам і гигикав на шоу, я робив все, що міг. Я не віддам країну блазням від русского міра

Я теж.

#Я_Войовнича_Меншість

У нас був інший фронт, дипломатичний. І до приходу Зеленського, коли він здав позиції під час візиту до Парижу і Берліну, ми, українська делегація в ПАРЄ, понад 5 років тримали оборону від поновлення в правах парламентарів РФ, винних у анексії Криму і агресії проти України. Я боровся на всіх можливих зовнішньополітичних майданчиках проти проявів дипломатичної і інформаційної частини гібридної війни Росії проти нашої країни. Я перейшов дорогу багатьом політикам, втч західним, які мали конкретні інтереси в просуванні російського порядку денного, нажив багато ворогів і багато чим свідомо ризикував.

Але у своїй царині я робив все, що міг для захисту країни від російської агресії, поки Сивохо бігав по антимайданам і гигикав на шоу низькопробного гумору виробництва телеконтори Зеленського. Саме тому я не віддам країну блазням від русского міра, яким все українське є ворожим, а принесені жертви – від Голодомору до нинішньої війни – є лише предметом чергового жарту.

Я приєднуюсь до флешмобу і закликаю кожного, хто готовий протистояти капітуляції і будь-якому прояву слабкості перед агресором, приєнатися також. Хештег нагорі. Наша меншість на всіх фронтах захищала державу останні 5 років, захистить і зараз.

Слава Україні!

 

Все буде Україна