«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Ар’єв: Так виглядає страх. Так виглядає амнезія. Прислати на акцію протесту на Майдані озброєних автоматами правоохоронців!

Так виглядає страх. Так виглядає амнезія. Я не знаю як інакше це назвати – прислати на акцію протесту на Майдані озброєних автоматами правоохоронців! Вочевидь, добре розуміють якими нитками шита справа Ріффмастера та інших. Дуже добре розуміють.

Нагадаємо, в неділю, 22 грудня, на Майдані Незалежності в Києві проходить рок-марафон на підтримку співака і музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster), дитячого хірурга і волонтера Юлії Кузьменко і військової медсестри Яни Дугарь. На думку організаторів, їх несправедливо утримують за ґратами у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

У марафоні візьмуть участь близько 20 відомих українських виконавців, музичних груп і спікерів (волонтери, військові, адвокати й родичі ув’язнених), зокрема: “Мотор’ролла”, “Фіолет”, “Мандри”, Сергій Танчинець (“Без Обмежень”) , Karna, Vlasna, Нумер 482, TaRuta, “Приємно”, Pushkin Klezmer Band & Toporkestra, Pidkaura, Іван Лень та Володимир Шерстюк (Kozak System), “Брати Станіслава”, Олексій Бик, Алекс Кльоц, Юрій Сусло, Соня Сотник, Сергій Кузін, Сергій Зенін, Анна Заклецька, Геннадій Попенко, Анатолій Вексклярський, GrozovSka, Олександр Піпа.

Захід триватиме до 22:00.

Volodymyr Ariev 

Все буде Україна