«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Голоднюк: Іду на ВИ!!! Щоб остаточно закрити тему виборів. Яніколи не перебував в жодній політичній партії

ІДУ НА ВИ!!!! Щоб остаточно закрити тему виборів на моїй сторінці – повторюю в останнє: я ніколи не влазив в фейсбучні срачі, бо переконаний, це не поле бою і язиком Україну не розбудуєш та не захистиш; я ніколи не перебував в жодній політичній партії і не агітував за жодного з кандидатів;

я маю власну думку та позицію бо на це право заслужив своєю працею;

я не намагаюсь комусь подобатись, бо не долар і не євро.

І останнє – відкрити ЗАБРАЛО в товаристві таких людей, як: Elena Rybak Евгений Межевикин Валерій Чоботар, Наталка Горайська, Ksenija Klym, Орест Каракевич, Вадим Сухаревський, Kostyantyn Kholodov, Kate Stepankova, @Ада Роговцева, Мар’яна Бухан, Евгения Цветанская, Ірина Довгань, Ирина Баглай, Дмитро Поворотний, Ігор Федоришин, @Мустафа Джемільов, Рефат Чубаров, Ахтем Сеітаблаєв (Axtem Seitablaiev), Yuliya Tolmachova, Володимир Регеша, Марек Многогрішний, Ulana Suprun, Тихий Володимир (Volodymyr Tykhyy), Iryna Dolya, Леся Литвинова, George Tuka, Маруся Звіробій, Serhiy Takhmazov, Alla Martynyuk, Иван Звягин, Сталина Чубенко, Валентина Леонидовна, Олефиренко Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко,) Олексій Годзенко (Oleksii Hodzenko), Анатолий Штефан Штирлиц (пробачте кого пропустив) Митрополит Київський Епіфаній, Блаженнійший Святослав Шевчук, Патріарх Філарет і ще 25% патріотів – мені не соромно!

А решту 75% виборців вітаю із перемогою. Бажаю пошвидше вийти з похмілля і закатувати рукава – вам ще долар робити по 7грн., ковбасу по 2,20грн., зарплату вчителям по 4000 доларів США, рубати руки Ахметову, Коломойському, Фірташу, Курченку і т.п. та відвойовувати Донбас і Крим!

Маю Честь! Слава Україні!

Пише - Володимир Голоднюк

Все буде Україна