«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Парасюк: Моє ставлення до нашого президента дуже спокійне. Але для мене є диким те, що він думає, якщо за нього проголосувала така велика кількість людей, то тепер йому можна все.

Моє ставлення до нашого президента дуже спокійне. Я розумію, що на все потрібен час і в Україні не так просто навести лад. Але для мене є диким те, що він думає, якщо за нього проголосувала така велика кількість людей, то тепер йому можна все.

Пане Зеленський, ви президент! Ви маєте розуміти, що зараз ви вже собі не належите. Ви – один з символів держави, яка належить всім людям, які в ній живуть.

І коли Ви говорите, що хтось не має права захищати свою країну, то це якраз наше основне право як громадян. Коли у 2014 році було надзвичайно важко, країну врятували добровольці. І ніхто тоді не питав звідки зброя чи як кого звати. До речі, путін все врахував, коли почав війну проти України, але єдине чого він не зміг передбачити – це те, що ми зможемо самоорганізуватись і бути єдиними в кризових ситуаціях.

Тому реакція добровольців саме така. І вона очікувана, бо за кожен сантиметр нашої землі проливалась кров. Тому не треба так поводитись, бо це велика зневага. Можна нормально поговорити і я переконаний, що вас почують.

Ви для цих хлопців – головнокомандувач, пам’ятайте про це!

І не поводьтесь так як Порошенко, бо нічим добрим це не закінчиться.

Володимир Парасюк

Все буде Україна