«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Зеленський прибув до Верховної Ради України для зустрічі з керівниками фракцій.

Переможець президентських перегонів в Україні Володимир Зеленський прибув до Верховної Ради України для зустрічі з керівниками фракцій. Він повідомив, що запропонує народним депутатам проголосувати за проведення інавгурації 19 травня. Приїхав новообраний президент у супроводі кількох осіб, серед яких його бізнес-партнер Сергій Шефір.

“Ми будемо пропонувати 19 травня. Це найголовніше питання, і ми з нього почнемо”, – сказав він журналістам.

Він додав, що крім питання інавгурації може відбутися діалог з представниками депутатського корпусу з інших нюансів. “Можуть бути також різні зустрічі, окремі зустрічі. Але спочатку ми домовилися провести цю першу зустріч, і хоча б про щось уже домовитися”, – підкреслив новоспечений політик.

Перед цим Зеленський провів зустріч зі спікером Верховної ради Андрієм Парубієм, під час якої також обговорювалася ця тема.

Як повідомлялося раніше:

  • До процедури інавгурації обраного президента України Володимира Зеленського внесуть нову особливість, якої раніше не було.
  • Букмекерська контора приймає ставки на місце проведення інавгурації Зеленського, а також на ймовірність імпічменту або відставки президента в перші 100 днів із моменту вступу на посаду.
  • Згідно з даними, виявилося, що найбільш імовірною сценою для інавгурації є Верховна Рада — коефіцієнт 1,05. Але розглядаються і більш нестандартні варіанти, ймовірність того, що Зеленський вибере інше місце для проведення урочистостей — 3,00.

За матеріалами obozrevatel

Все буде Україна