«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтер: Два дні президент провів в Золотому. Для чого? А для того, щоб спочатку його виставили “я не лох”, потім…

Два дні президент провів в Золотому.

Для чого? А для того, щоб спочатку його виставили “я не лох”, потім повне відео, де він “свій пацан” і після цього уся стрічка забита “маруся -олена” та всі забули про головне!!!

Знову нас “сделали”. Що ми побачили? Картінку, що незаконні збройні формування знаходяться на лінії фронту та те, що місцеві мешканці дуже хочуть “розведення” військ. Жодної картинки тих мешканців, які не хочуть “розведення”, які бояться залишатись у сірій зоні і які не розуміють, для чого це робити, бо немає кому контролювати порушення, як що вони будуть. Це ж і є основна мета “розведення військ”, чи ні?

І агов!!!

На Донбасс зайшов черговий незаконний 87-й “гумконвой” з РФ і ніде не чути інформації з цього приводу.
Тож Путін свою роботу виконав, “собаки гавкают , караван идет”.

Прикро, що навіть інформагенства цього не розуміють , вам кинули “косточку” і всі почали її “обсмоктувати”, а тим часом російські окупанти завезли чергову партію зброї під виглядом “гумконвоя”, яка вбиває наших захисників.

Ну з такими “радниками” РНБО мені зрозуміло , чому немає жорсткої відповіді від влади, але ж люди, як ви, які ставите “сумні лайки” загиблим воїнам нічого не пишите, що в черговий раз порушені міжнародні норми і що війна не закінчиться, поки російські окупанти будуть поставляти свою зброю терористам. Це головне, про що ми маємо донести суспільству!

Все буде Україна