«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтер: “Ну це вже піз.єц… це ж вже навіть не “стандарти” РФ. Це Судан, КНДР, Сомалі – що завгодно, але НЕ Європейська країна!””

Журналіст і волонтер Назар Приходько на своїй особистій сторінці в «Фейсбук» прокоментував новину про те, що Печерський районний суд Києва надав слідчим ДБР дозвіл на тимчасовий доступ до редакційної комунікації журналістів програми “Схеми”, які готували розслідування про таємну відпустку Петра Порошенка на Мальдівах, опубліковане у січні 2018 року.

“Ну це вже піз.єц…Суд дав дозвіл ДБР до редакційної комунікації та інших даних журналістів “Схем”, які розповіли про Порошенка і Мальдіви! Та ну… Ви там всі є.анулись нах.й??? Ну це ж вже навіть не “стандарти” РФ. Це Судан, КНДР, Сомалі – що завгодно, але НЕ Європейська країна! І найголовніший парадокс: за часів Порошенка суд такого не дозволив, а зараз дозволив. Чи хтось стверджуватиме, що це Порох “новій владі підісрав, бо всі суди під ним”? От тільки тепер суди під Портновим – вірним соратником нової влади. Портновим, на якого деякі зеленофіли др.чать, бо він на “папєрєдніков” подання оформлює… ДУМАЙ-ТЕ! Хоча, про що це я?” – пише Приходько.

Все буде Україна