«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтер: Про приїзд президента в Маріуполь! Ніяких кортежів i перекриття доріг не було! Президент приїхав за тролейбусом і маршруткою (КАДРИ)

Галина Геннадіївна Однорог Про приїзд президента в Маріуполь ! Трохи побігали та покупались у фонтані ! Для охорони вчора це було справжнє випробування на професіоналізм .

Бігали усі . Багато людей хотіли отримати » селфі з президентом » і май же усім це вдалось .

На 13.00 годину була зустріч в «Спалахе » з підприємцями та місцевими депутатами. Я була запрошена , так як в мене питання ще не вирішені з 2014 р , стосовно забезпечення наших військових продуктами місцевих підприємств та випуском ПБС на одному з заводів Маріуполя .

Ніяких кортежів не було ! Ніякого перекриття доріг не було ! Президент приїхав за тролейбусом і маршруткою . Вийшов до людей , зробив фото , поспілкувався та пішов до нас на зустріч. В черговий раз підняла питання «Дороги життя Маріуполь — Запоріжжя » .

Розповіла , що завдяки нашому наголосу фінансування виділене , але не пропорціонально і ми знову будемо без дороги . Реакція була відразу . Я вже рік тому «добралась » з цим питанням до Arsen Avakov і він на Кабміні піднімав вже питання. нашої дороги. На наступному тижні призначили зустріч з міністром , тож поки не «добью » це питання , з Києва не поїду . Решту питань озвучила і отримала прямі контакти з помічником президента , сподіваюсь на те , що теж будемо їх вирішувати ! Пам’ятаю , як ці ж питання задавала Порошенко і він мене «послал , так послал » , аж до Бирюкова , ну і зрозуміло , що нічого не було вирішено .

Взагалі купа позитивних емоцій , Володимир Зеленський просив , щоб його називали тільки по імені .

Єдине неприємне , що ми писали на сайт Адміністрація Президента України з проханням організувати зустріч з представниками громадських організацій і відповіді так і не отримали . Але сподіваємось наступний раз нас почують і зустрічей буде ще багато попереду .

Не забувайте , як сказав Христос » кто из вас без греха , первый бросьте в нее камень »

Зрозуміло , будуть помилки , не все одразу , але головне , що ми побачили ЛЮДИНУ !!! , який чує і бачить проблеми і прагне змін .

Тож все залежить від нас , як що ми станемо поруч , будемо пильно слідкувати щоб не наробив помилок , і будемо разом змінювати нашу країну , тоді і буде результат , на який усі очікують !


Джерело

Все буде Україна