«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтерка: Ну хоч хтось зі ЗМІ напишіть правду! Розкрийте народу очі! Суд над обвинуваченими беркутівцями йшов четвертий рік..

Ну хоч хтось зі ЗМІ напишіть правду ! Суд над обвинуваченими беркутівцями йшов четвертий рік, доказова база містила 140 томів, суд мав засідання двічі на тиждень. Тільки тому, що справа про вбивства такої кількості людей і стількох поранених – в ній досліджувалася величезна кількість доказів і вона потребувала багато часу. І Родини Героїв теж стояли за чесний справедливий процес. Нічого ні з ким не “рішали”, і тиску на суд не вимагали ні від якої політичної сили. Довіряли суспільству, що для всіх важливо покарати за розстріли. І як тільки справа підійшла до своєї фінішної частини – беркутів випустили. Щоб знищити саму можливість встановити правду. Ніякої іншої причини немає. Бо брехня що розстріли не розслідувалися, вона набридла.

А людям почнуть розповідати, що доказів немає, нічого не розслідували, Горбатюк все розвалив. адвокати жирують на справах майдану ( Женя, тобі привіт, щось ти погано демонструєш жир). І так, якби реформа судової системи і реформа прокуратури відбулися, рябошапок би не було у принципі. Але це питання до всього народу, а не до тих, хто ходив у суди, захищав Небесну, і розслідував. У нас немає політичної волі народу обрати тих, хто чітко забезпечить судову реформу, реформу прокуратури. Мені соромно найбільше за ЗМІ, бо саме вони могли розкрити народу очі. Але мабуть вже знову у пошані інші цінності.

Ольга Климко

Все буде Україна