«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Воїн загинув. В муках 4 доби, без води та жодної підтримки, стікаючи кров'ю на спеці. Нагадую, Зеленський брав цю ситуацію під особистий контроль та пішов у відпустку

Хлопець загинув. В муках 4 доби, без води та жодної підтримки, стікаючи кров'ю на спеці. Його тіло забрали орки.

загинув боєць, який евакуйовував тіло загиблого

Нагадую, Зеленський брав цю ситуацію під особистий контроль. Він особисто контролював ситуацію прямо з елітної державної дачі на азовському узбережжі, куди відбув вчора на відпочинок, а може, й не тільки. Жодних заяв не було зроблено у намаганнях евакуювати хлопця, жодних намагань долучити світову спільноту, щоб вплинути на російських терористів. Він геть нічого не зробив. Натриндів на камеру про «ту сторону» та поїхав мочити дупу в морьці. Він просто кинув людину на смерть.
Просто уявіть на мить, що це ваша близька людина стікає кров'ю та шаліє від болю на сонці без води. Чотири доби катувань перед смертю.

В Україні діє місія ОБСЄ, діє місія Червоного хреста - жодна з цих організацій не була залучена для евакуації хлопця. Навіщо нам тристороння контактна група? Купа ОПЗЖ-шників які "за мир". Якби помирала проросійська вата - то б кричали в усі ЗМІ та рупорти, а до військовослужбовця ЗСУ, як виявилось, нікому не було діла. В цей же час Зеленський відправився у відпустку. А чи мав він на це моральне право?

Будь-хто з порядних журналістів тепер має при кожній нагоді задавати Зє одне питання: він брав ситуацію під особистий контроль, то що саме він, маючи майже необмежену владу в країні, зробив, щоб витягнути хлопця?

Зє навіть не намагається зробити вигляд, що йому не пофігу. Йому байдуже. Брехня про його славнозвісну "людяність" сьогодні остаточно розвіялася. Він навіть на співчуття не здатний.

Все буде Україна