«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Возомнила звезду!'': На "Танцях з зірками" розгорівся гучний скандал (фото, відео)

Українська балерина, суддя телешоу "Танці з зірками" Катерина Кухар спровокувала суперечки серед користувачів мережі, частина звинуватила її у необ'єктивному ставленні до деяких учасників, повідомляють Патріоти України.

Так, головними героями конфлікту стали учасниця проекту Леся Нікітюк і фаворит п'ятого сезону "Танців" Іраклі Макацарія. Їхні виступи в одинадцятому випуску отримали зовсім різні оцінки: Лесі Катерина поставила 6 балів, у той час як Іраклій отримав максимум - 10 балів (до того ж, від усіх суддів). Дискусія між фоловерами Кухар розгорнулася на її сторінці в Instagram.

Багато зазначили, що балерина необ'єктивно відноситься до конкурсантів, тобто Іраклі підсуджує, свідомо завищуючи оцінки, а Лесі навпаки - занижує. При цьому дехто також зазначив, що знаменита прима "вважає себе зіркою", тому зовсім не контролює свою мову й дозволяє робити взагалі некоректні висловлювання.

"Коли Іраклі торсом махає - йому ставлять 10, і ніхто не говорить, що це фривольність. Лесі поставили 6. Занижувати оцінки - це ваше!" - обурено написали в коментарях Катерині підписники.

"Зверніть увагу, хто в танці технічний і гідний перемоги, а хто - колода. Питання риторичне - Лесі пора додому", - зазначили інші шанувальники шоу.

Джерело

Все буде Україна