«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Впізнаєте цю жінку? Та це ж Марічка, яку кохав Іванко у легендарному фільмі “Тіні забутих предків”. Їй 81. І вона живе у злиднях..

Ця жінка – ікона.

Їй 81. Вона – народна артистка України і виконавиця шаленої кількості ролей у театрі і кіно, серед яких найзнаковіша – Марічка- у легендарному фільмі «Тіні забутих предків» Параджанова.

Про Ларису Кадочникову знає весь освічений кіносвіт.

Бо фільм занесений до учбової програми університетів Нью-Йорка і Берліна, Торонто і Парижа, Відня і Варшави. Вивчають фільми за участі Лариси Валентинівни і в Україні. Але мій пост НЕ про це.

Все своє життя Лариса Кадочникова живе у квартирі у 29 квадратних метри. 29!!!! У старому, обшарпаному під‘ізді на проспекті Пермоги.

Мені соромно, що ця легенда кіно, якій 81!!! 81 рік(подивіться на пані Ларису, у це неможливо повірити) живе у злиднях.

Вчора я підвозила її до театру. І пообіцяла, що ми зробимо все можливе, аби влада міста і країни звернули увагу на легенд, яких можна перерахувати на пальцях однієї руки…

Кадочникова – з таких… Віталій Кличко, Євген Нищук, Павло Розенко, Володимир Володимирович Гройсман Петро Порошенко давайте дамо Ларисі Валентинівні право на гідне життя… Дякуємо за поширення цієі історії!

Yanina Sokolova

Джерело

Все буде Україна