«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вся країна на вухах! Тимошенко на дебатах Зеленського і Порошенка: озвучено остаточну відповідь

Організатори дебатів між кандидатами в президенти прокоментували пропозицію Володимира Зеленського призначити Юлію Тимошенко модератором заходу

Голова правління НСТУ «UA: Суспільне» Зураб Аласанія прокоментував заяву лідера «Кварталу 95» на своїй сторінці в Фейсбук. Він підкреслив, що дебати Зеленського і Порошенка повинні проводитися виключно у відповідності до українського законодавства.

Аласанія підкреслив, що закон передбачає, що модератор дебатів повинен призначатися організатором заходу, а значить його повинні вибрати представники Громадського мовника. Крім того, Аласанія вважає, що проводитися дебати повинні в студії «UA: Суспільне», а не на стадіоні «Олімпійський», як пропонує Зеленський.

«Панове кандидати. Дебати – по “Закону про вибори президента України”. У студії Громадського мовника. З модератором Громадського мовника. За правилами Громадського мовника. Точка», -підкреслив Аласанія.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський озвучив ім’я ведучого, якого хоче бачити на дебатах з Петром Порошенко.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

«Петро Порошенко прийняв мій виклик на дебати. Тон розмови різко змінився. Що ж, пане президенте, ваші недоречні вибачення я приймаю, я людина проста. Дебати – це шанс об’єднати Україну і прославити її як демократичну державу», – зазначив він.


Більш того, Зеленський також звернувся і до самої Тимошенко.

«Для уникнення підкупу, провокацій і адміністративного тиску, ми вимагаємо призначити окремого, незалежного арбітра і ведучу – Юлію Тимошенко. Ви посіли третє місце в першому турі і не підтримали жодного кандидата. Чи зможете ви стати гарантом чесних правил на дебатах? Чекаю відповідь протягом 24 годин. Думай … те», – підкреслив він

У той же час раніше повідомлялося, що українцям озвучили ім’я модератора, який буде присутній на дебатах кандидатів у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко.

Про це заявив глава правління UA: Суспільне Зураб Аласанія.

«Модератором буде Павло Казарін», – зазначив він.

Звернемо увагу, що майбутній ведучий дебатів є журналістом і уродженцем анексованого українського Сімферополя. 

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна