«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Втік із вязниці: копи схопили житомирського вбивцю

Цьому дуже посприяли небайдужі українці

У Ружинському районі Житомира правоохоронці схопили злочинця, що втік з реабілітаційного центру виправної колонії у вівторок, 10 квітня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила глава прес-служби Головного управління Національної поліції Житомирській області Алла Ващенко.

"У Ружинському районі оперативники Управління карного розшуку ГУНП та Управління пенітенціарної служби в області 12 квітня затримали втікача з колонії. Окрема подяка активним жителям Житомирщини, які відгукнулися на інформацію поліції про розшук небезпечного злочинця і допомагали в цьому. Саме ваші відомості зіграли важливу роль. Поліція і суспільство - партнери в забезпеченні безпеки", - написала вона.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що копи розшукували Козела Олександра Сергійовича, якого в 2009 році чоловіка засудили за вбивство і крадіжку, засудивши до 13 років позбавлення волі. До арешту він проживав в селищі Бистрику Ружинського району Житомирської області.

"Його прикмети: середньої статури, зріст 170 см, очі сірі, волосся коротке темно-русяве, вуха невеликі відстовбурчені, ніс скошений в сторону. Має шрам над правим оком, татуювання на лівій руці у вигляді букв на пальцях "САНЯ" і між великим і вказівним пальцем - літери "с", на лівому передпліччі - малюнок "Смерть з косою", - відзначили в правоохоронних органах. Завдяки орієнтуванню злочинця вдалося зловити.

Все буде Україна