«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Їх людей девять або десять було": ті, що вижили в теракті в Керчі про напад

За словами місцевої мешканки, група нападників могла складатися з дев’яти осіб.

Очевидці теракту в Керчі, в якому загинули 19 осіб, розповіли про дев’ять учасників нападу. За словами місцевої мешканки, спочатку в приміщенні коледжу кидали вибухові пакети, а пізніше почали розстрілювати людей, які намагалися втекти з місця події.

“Я знаю по своїй інформації, що вибивали вікна, кидали вибухові пакети, і тих дітей, які намагалися вибратися з Політеху, їх стріляли. Багато дітей поранені, багатьох навіть ще знайти не можуть”, – розповіла очевидиця подій, передає “Керчь.ФМ” .

Також дівчина спростувала заяви про те, що напад здійснила одна людина: “говорили, ми тоді були, говорили, що їх людей дев’ять або десять було, тому що один такого не зробить”. Тим часом багато родичів учнів коледжу до сих пір не можуть дізнатися про долю своїх дітей.

“Взагалі нічого не зрозуміло. Зараз приїхали – тут його немає, подзвонили в лікарню – немає, подивилися в списках в морзі – теж його немає, зв’язку немає. І ні слуху, ні духу, ніхто не знає, де він”, – розповів місцевий житель, який перебував на місці події.

Також місцеві журналісти повідомили, що один зі свідків трагедії “поза камерою сказав, що після вибуху в технікумі з нього вибігли троє дорослих”.

Станом на 19:00 повідомляється, що тіла загиблих до цих пір знаходяться в приміщенні коледжу, а кілька постраждалих померли по дорозі в лікарню. До 20:00 буде вирішуватися питання, де рідні загиблих проводитимуть упізнання тіл – в морзі або безпосередньо на місці розстрілу.

Джерело

Все буде Україна