«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Їм не місце на землі!!!” Екснардеп Ігор Мосійчук розкрив деталі зaмaху, який відбувся у центрі Києва

У неділю, 1 грудня, в центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору, в салоні якого перебувала дитина. Від отриманих травм дитина пoмeрла.

Як повідомляє “Інформатор”, інцидент стався на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської. Відомо, що водій Range Rover, ймовірно, отримав поранення – на його тілі було видно краплі крoві. Всередині позашляховика також перебувала дитина – її вбuли, тіло поки що перебуває в авто.  На місці інциденту працює поліція. Правоохоронці оточили все навколо стрічкою й опитують свідків. Чи був це якийсь конфлікт або навмисний замах – ще невідомо. Слідство триває.

Екснардеп Ігор Мосійчук у своємо телеграм-каналі повідомив деталі замаху: 

“Чоловіка, на якого було здійснено замах звуть В’ячеслав Соболєв депутат Київської облради від БПП і власник мережі супермаркетів «Обжора» на окупованих територіях, Український економіст, кандидат економічних наук, підприємець. Та найголовніше – директор дочірньої компанії “Нафтогазмережі” НАК Нафтогаз України. Загuнув його трьохрічний син. Бізнес-розбірки, переділ сфер впливу, мутки і тьорки… це все не варте життя трьохрічної дитинки.

Ті хто це зробив мають зд@хнути!І не важливо хто це зробить, поліція при затриманні, батько загиблої дитини чи ті хто наймав виконавців.  Цим вuрoдкам не місце на землі!!! Соболєв виходець з Донецька.

#інсайд За моєю інформацією Соболєву відомі замовники а можливо і виконавці замаху.  Старі донецькі розборки!” – повідомив екснардеп.

Все буде Україна