«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Її було не впізнати! Марина Порошенко всіх дуже здивувала своїм образом на заходах, які проводились у Франції від імені дружини Президента Французької Республіки Бріжит Макрон. (фото)

Мережу привів у захват образ першої леді України Марини Порошенко на заходах, які проводились у Франції від імені дружини Президента Французької Республіки Бріжит Макрон.

Знімками поділився на сторінці в Facebook президент України Петро Порошенко. На фото його дружина зображена поряд з дружиною глави США Меланією Трамп, княгинею Монако Шарлін і дружиною президента Грузії Мака чичу.

«Марина взяла участь в заходах від імені дружини Президента Французької Республіки Бріжит Макрон для дружин глав держав-учасників» Паризького форуму заради миру», – повідомив Порошенко. У мережі оцінили костюм і відмінну фізичну форму Марини Порошенко.

«Сама елегантність!», «Перша леді України як дівчинка. Не скажеш, що вже бабуся», «Наша перша леді дуже гарна», «Фігура у Марини супер! Молодець!», захоплюються користувачі. Українці пригадали дружину побіжного екс-президента України Віктора Януковича Людмилу.

«Уявляю Люсю Янукович в цій компанії», – пишуть в мережі

Джерело

Все буде Україна