«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"З нього зробили б овоча", - адвокат розповів, чому насправді Сенцов припинив голодування

Адвокат розповів, як Сенцова змусили припинити голодування

В'язень Кремля український режисер Олег Сенцов був змушений припинити голодування тому, що тюремники і доктора погрожували зробити з нього "овоча". Про це заявив адвокат Сенцова Дмитро Дінз в ефірі "Радіо Свобода".

"Сказали, що якщо він не буде з неї йти (і далі до кінця тижня, наскільки я зрозумів)... якщо б він не пішов з голодування, то, відповідно, вони б зробили з нього овоча. Прикутій до ліжка, з трубкою там в носі, я не знаю, як би вони її вставили для того, щоб здійснювати це примусове годування", – повідомив він.

Дінз також поділився тим, що стан Олега зараз просто катастрофічний.

"У Олега почала розпадатися печінка, нирки вже настільки забиті, що вони практично не функціонують. Почалися великі проблеми з кишечником і шлунком. Також у нього почалася ішемія серця", – сказав юридичний захисник в'язня Кремля.

Раніше повідомлялося, що незаконно засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов припинив голодування після 145 днів. Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

"Найкращі дієтологи Москви розробили для нього спеціальну дієту для виведення його з голодування", — сказав заступник директора ФСВП Валерій Максименко

Джерело

Все буде Україна