«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“З Порошенком немає про що говорити”: щойно у штабі Зеленського зробили чергову заяву щодо дебатів

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський хоче на дебатах почути запитання українських громадян і відповісти на питання, які їх хвилюють.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна, про це заявив його радник, екс-член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Рябошапка в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1” у четвер увечері.

“Володимиру (Зеленському) немає про що говорити з Петром Олексійовичем (Порошенком. – Ред.). Петро Олексійович сказав усе, і той, хто хотів би оцінити якість цих справ, міг би взяти його програму 2014 року і подивитися, наскільки мало з цієї програми було виконано. Але є суспільний запит, вимоги людей, і Володимир реагує на те, чого хочуть люди. Він хоче почути людей, що їм болить найбільше, і дати відповіді на ці питання, і підтвердити вчергове, що він не боїться цих дебатів” , – сказав він.

Нагадаємо, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав президента Петра Порошенка на дебати на НСК “Олімпійський”. Зеленський також зажадав, щоб перед дебатами обидва кандидати здали аналізи. За його слова, це необхідно, щоб переконатися: на посаду президента не претендують ні алкоголіки, ні наркомани.

4 квітня спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв заявив, що президент завтра, 5 квітня, о 9 ранку чекає в медичній частині НСК “Олімпійський” (Київ) кандидата в президенти Володимира Зеленського для здачі аналізів.

Пізніше Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати “незалежним арбітром” на дебатах між ним і Петром Порошенком.

Все буде Україна