«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“За окупацію!” Активіст партії “Голос” запропонував додавати в ресторанах 20% до рахунку російськомовних клієнтів

Із солідарності з грузинами, які вирішили прибавляти до рахунку росіянам 20% вартості замовилення у кафе і ресторанах, українські ресторани та кафе закликають додавати 20% до рахунку російськомовних клієнтів.

Про це активіст від партії Святослава Вакарчука “Голос” Сергій Цигіпа написав у себе в Facebook.

“Беремо приклад з грузин: ресторани Тбілісі прийняли спільне рішення! Тепер для всіх тих, хто в ресторанах заговорить російською і зажадає російськомовне меню, в рахунок додасться 20% за окупацію”, – написав він.

На даний час допис у Фейсбуці вже недоступний.

“Кілька кафе і ресторанів в Батумі і Тбілісі прийняли рішення додавати в рахунок російським туристам 20% суми понад замовлення.

Тим часом, у четвер, 20 червня, в Грузії почалися масові протести через участь російської парламентської делегації в 26-й Міжпарламентської асамблеї Православ’я (МАП). Невдоволення громадськості викликав той факт, що ведучий сесії депутат російської Думи Сергій Гаврилов сів у крісло голови парламенту Грузії. Це було сприйнято багатьма громадянами Грузії, як образа – на тлі прогресуючої російської військової окупації. Після цього російській делегації довелося терміново покинути країну в супроводі охорони у зв’язку з розпочатими в Грузії акціями протесту проти їх перебування в країні.

Грузинські прикордонники через росіян перейшли на посилений режим роботи.

 

Sergiy Tsyhipa

Все буде Україна