«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Забавна дружба собаки і щурятка, які не можуть один без одного жити

Собака-рятувальник страждала від депресії, поки не знайшла незвичайного друга.


Дружба може виникнути між різними істотами. І нехай не завжди це виглядає логічно, почуттям же не накажеш, не так? У трирічної вівчарки з професійною освітою в якості рятувальника і терапевта по кличці Осіріс не було друзів, поки в її житті не з’явився щурик Риф. Що було далі і як вони подружилися, читайте далі, інформує UkrMedia.

Виною всьому, звичайно, люди. До господарів Осіріса маленький Риф потрапив зовсім крихіткою, ще сліпим і його довелося вигодовувати з піпетки.

Дивлячись на турботу про малюка, великий пес мимоволі згадав своє дитинство – його теж кинули маленьким, залишили гинути на холодній автостоянці, де його і знайшли нинішні господарі.

Одні почуття наклалися на інші і Осіріс зрозумів, чого йому так не вистачало весь цей час: вірного друга, який пережив схожу проблему і який зможе зрозуміти його.

Тому що сам потребував підтримки, а маленькому Рифу вона була ой як потрібна.

Як собака-терапевт, Осіріс багаторазово брав участь у лікуванні і людей, і навіть інших тварин. Але то були пацієнти, з якими він зустрічався за графіком і не по своїй волі, а за призначенням лікаря.

Пес же потребував істинно спорідненої душі і хоча багато з початку скептично ставилися до цього, маленький щур і велика собака зуміли подружитися!

Риф – декоративний щурик, він не виросте великим і зможе поміститися в пащі у Осіріса.

Але той не завдасть йому шкоди, навіть випадково, адже пес дуже трепетно ставиться до свого друга. Не балує, але оберігає від усіх негараздів, як частинку себе. Варто тільки заглянути йому в очі і все стає зрозуміло. Це друзі навіки!

Джерело

Все буде Україна