«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Заборонили всі російські школи” Екс-учасник “Грибов” Бардаш поскаржився на “сваілля” в Україні

Український продюсер і співак Юрій Бардаш, популярність якому принесла група «Гриби», поскаржився на тяжке життя російськомовного населення в Україні.

Своїми поглядами на ситуацію в Україні, війну з Росією Бардаш поділився в інтерв’ю Юрію Дудю.

«За Донбас у мене болить душа, за людей, за регіон. Я не належу до “ЛНР”, я ставлюся до людей, з якими я виріс. До них я ставлюся чудово, мені їх звичаї знайомі і зрозумілі, це мої люди », – підкреслив він.

За словами Бардаша, війна на Донбасі почалася не просто так. «Що я спостерігаю в Україні протягом останніх п’яти років? Максимальний свавілля. Це така важка тема. Я часто чую вираз “типове донбаське бидло”. Що я про нього знаю? Це люди, які завжди працювали. Так вони суворі, вони люті, не такі культурні, як в столиці. Вони не знають слова “LOL” і всякої х ** ти. Але вони працюють. І для них молитва – це робота. Ось, хто ці люди для мене », – пояснив він.

Причина також, впевнений Бардаш, в російській мові. «Зараз заборонили або скасували всі російські школи. В Україні 50, або, 45% або 60 російськомовних людей, які виросли, народилися, ввібрали російську мову. Це їхня рідна мова. Україна – їхня країна, але мова їх – російська. І відчувається жорсткий тиск на цих людей », – поскаржився артист.

Він також зазначив, що в Україні проблема зі свободою слова. «Начебто хочеш щось сказати, ти відразу” сепаратист “, ти відразу” ватник “або там” вишіватнік “. Я не знаю, вони понавигадували стільки дивних слів. Я глибоко в цю х ** ту не влажу. Просто заходиш в Facebook, а там сидить диванне військо і “сипле” там це все », – розповів він Дудю.

Ще Бардаш поскаржився, що в Україні зносять пам’ятники Жукову і іншим радянським героям. «У мене дід воював. Я відчував, що я – переможець », – згадав Бардаш про« райдужному дитинстві ».


 
Зараз же Бардаш, за його словами, «посилає підтримку своєму президенту».

Все буде Україна