«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Захарченко живий? Названа шокуюча деталь резонансної справи

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ попередили про підозрілу деталь ліквідації ватажка терористів «ДНР» Олександра Захарченка

Вони відзначають, що, незважаючи на те, що ліквідація бойовика сталася в громадському місці і стала резонансною подією, вони так і не побачили тіла самого Захарченка та охоронця, який загинув разом з ним в результаті вибуху в донецькому кафе «Сепар» 31 серпня.

У своєму звіті члени місії розповіли, що місце вибуху знаходиться менш, ніж в 200 метрах від їх донецького офісу. Проте до того моменту як вони прибули на місце події, район навколо кафе був повністю огороджений. З представниками ОБСЄ спілкувався один з командирів бойовиків. Він повідомив їм, що в результаті вибуху загинув Захарченко і ще один терорист був важко поранений.

Крім того, за словами бойовика, поранення отримали ще дев’ять чоловік. У свою чергу, лікарі з Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. В. К. Гусака повідомляли, що до них після вибуху надійшли шість постраждалих. При цьому вони відмовилися надавати додаткову інформацію.

3 вересня представники ОБСЄ отримали відповідь від моргу, де їм підтвердили надходження двох тіл – Захарченка та його охоронця. Це вже не перший раз, коли люди звертають увагу на те, що тіло Захарченка так ніхто і не побачив. Раніше цю невідповідність обговорювали інтернет користувачі.

Джерело

Все буде Україна