«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Замість ранкової кави: Чим можна замінити звичне ранкове кавування

Експерти назвали чотири кращих напої, які треба вживати після пробудження і які можуть замінити каву.

За словами фахівців, багато людей вважають за краще з ранку випити чашку кави, щоб отримати достатню кількість активності і уваги при підготовці до тривалої роботи, особливо на початку тижня, але інші корисні напої справляються навіть краще з цими завданнями. Про це пише "Медицина 2.0", інформують Патріоти України.

Молоко

Наприклад, стакан молока з шматочками банана і полуниці забезпечить організм кальцієм, надавши відчуття ситості на довгі години.

Зелений чай

У цьому ж списку знаходиться зелений чай, що містить величезну кількість антиоксидантів, що є не тільки профілактикою ряду захворювань, але і захистом від онкології.

Тепла вода

Тепла вода з лимоном чудово очищає організм від токсинів. Напій зміцнює імунітет, уповільнює старіння організму, знижує рівень цукру в крові і покращує роботу серцево-судинної діяльності.

Кокосове молочко

Не менш корисні властивості має кокосова вода (кокосове молоко), в якій міститься незліченна кількість мінеральних і вітамінних речовин, позитивно діють на стан нервової системи, даруючи активність на тривалий час.

Все буде Україна