«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Зараз буде багато вереску, криків, тиску." У Мережі скандал навколо українського поліцейського-хабарника, пов'язаного з керівництвом МВС

У мережі розгорівся скандал через одного з керівників місцевого відділу поліції на Донбасі, який попався на хабарі в 200 тисяч гривень і виявився правою рукою нардепа Тетяни Чорновіл і близьким до оточення верхівки МВС.

Про це повідомляє український блогер Антон Ходза. “Пару слів про ефективну роботу МВС. В Донецькій області на початку жовтня контора йобнула мента на хабарі в 200 000 гривень.

Це колишній беркут та колишній командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Харків-1” Сергій Янголенко, який місяць тому очолив Дружківське відділення поліції. Він є помічником нардепа Тетяни Чороновол і є близьким до керівництва МВС.

Кажуть, його розглядали навіть на начальника ГУНП Харківської області. Це людина, яка має розслідувати, служити і захищати. Замість того пан Сергій одразу почав мутити схеми, на одній із яких і попався на гарячому.

Майор вимагав від фермера хабар за “вжиття кримінально-караних заходів реагування щодо невстановлених осіб, які незаконно викрадають урожай з орендованих земель с/г призначення”.

Тобто бл@дь він хотів грошей за те, щоб шукати рейдерів, які спиздили урожай у фермера. Приїхали вночі, зібрали і уїбали. Але шукати цих байстрюків безкоштовно – не в повноваженнях дружківської поліції.

Пи*дити урожай – це якесь курва середньовіччя. Цим, до речі, і банда Павловського-Торбіна у Херсоні промишляла. І вгадайте, чи шукала їх поліція? П@здити урожай, грабувати каравани. Й@баний феодалізм.

Про грабування караванів (кришування контрабасу в зоні АТО) також слідчі копають. Є про пана Янголенка і така підозра.

А далі стандартно.

За нього почали впрягатися Чорновол і інші чесні та порядні депутати з нарфронту. Бо не можна судити за хабар і за схеми такого героїчного майора. Який ще й дружбаном є половини нарфронта.

Зараз буде багато вереску, криків, тиску.

Може пан Янголенко навіть квартиру нагородну отримає за свої страждання.

І таке всюди. Всюди кур@рррвваа. Й@баний феодалізм. Ми ще навіть до промислової революції не дійшли.”

Джерело

Все буде Україна