«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зараз з’явилась ще одна новина. Путін з Лавровим активно працюють на Заході, а наше все здає.

Тепер усе зрозуміліше, чому Путін не поспішає погоджуватися на зустріч у Нормандському форматі, де він буде в абсолютно виграшному становищі, а Зеленський підпише все, що йому підсунуть. Раніше бачив причину затягування РФією часу в тому, щоб ще краще опанувати позицію західних представників: Німеччини й Франції та з-поза четвірки США. Путіну потрібно, щоб ставлячи принизливі вимоги до України, партнери взагалі відмовилися від претензій до Росії. Зараз цей час, найімовірніше, ще не настав, але наближається. Путін з Лавровим активно працюють на Заході, а наше лише все здає й стелиться заради права поцілувати ручку своєму кумиру.

Але зараз появилася ще одна новина, яка багато про що говорить. Стало відомо, що екс-президент і реальний правитель Казахстану Нурсалтан Назарбаєв запропонував провести на казахській землі двохсторонню зустріч Путіна й Зеленського. Формат, від якого, немов від чуми відбивався всі роки Порошенко. Бо знав: Путіна потрібно дотискати всім разом, а опісля добивати його ж власними обіцянками. Персональна зустріч без посередників і свідків за означенням буде використовуватися кремлівським карликом на свою користь.

Але Зеленський – не Порошенко. Це ви, мерзотники, зробили. Він за таку можливість ухопився руками й ногами. Сам Путін тримає паузу, дає себе повпрошувати, ніби це й не його ідея та не його пряма вигода. А Зеленський, натомість, аж підскакує: “Хочю! Хочю! Пабистрєєє!” Це вже навіть відступ від тієї позиції, яку сам Зеленський виголошував у передвиборчій кампанії, коли наполягав, що переговори вестиме тільки в форматі четвірки. Але тут уже понесло…

За матеріалами сторінки в Фейсбук Тараса Чорновіла

Все буде Україна